ιστοσελίδες πάρος έντυπα πάρος διαφήμιση πάρου
Σχεδιασμός ιστοσελίδων Πάρος Κατασκευή ιστοσελίδων στην Πάρο και την Αντίπαρο Εκτυπώσεις στην Πάρο και την Αντίπαρο Διαφημίσεις στην Πάρο και την Αντίπαρο Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε, τι κάνουμε;

…κάναμε τα πρώτα αυτόνομα βήματά μας το 2011.

Πήραμε τη σκυτάλη από το "Τυπογραφείο Λαουτάρης" και από τότε αξιοποιώντας τη βοήθεια και την εμπειρία προχωράμε και αναπτυσσόμαστε.

Διευρύναμε τις υπηρεσίες μας με φρέσκιες ιδέες στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής προβολής, ακολουθώντας τις νέες τάσεις του marketing.

Κατανοούμε τις ανάγκες των επαγγελματιών, που γίνονται όλο και πιο σύνθετες λόγω του δύσκολου οικονομικά περιβάλλοντος και του έντονου ανταγωνισμού. Οι σύγχρονες απαιτήσεις επιβάλλουν γρήγορη εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, ευέλικτες ιδέες και λύσεις προβολής, κρατώντας πάντα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένα την προβολή σας, ξεκινώντας από την εταιρική σας ταυτότητα, να προχωρήσουμε στην παραγωγή των εντύπων σας, σε μικρή ή μεγάλη ποσότητα, να προωθήσουμε την διαφημιστική σας καμπάνια με καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο και στον επαγγελματικό οδηγό.

Επεκταθήκαμε και στις υπηρεσίες διαδικτύου, προσφέροντάς σας σχεδιασμό, φιλοξενία και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και υπηρεσίες διαφήμισης στο διαδίκτυο. Θεωρούμε, ότι η αστείρευτη ομορφιά της Πάρου και οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης να περάσει αξέχαστα, πρέπει να προωθούνται δυναμικά στην εγχώρια και ξένη αγορά. Ο επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, όλων των τουριστικών υπηρεσιών ακόμα και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (γάμοι κ.λπ.) μπορεί τώρα να προωθήσει και να διαφημίσει τις υπηρεσίες του δυναμικά, μέσα από τον ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό για την Πάρο, paros-vacations.com.

Δεν μένει λοιπόν, παρά να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, να σχεδιάσουμε την επικοινωνία σας, φροντίζοντας τη σωστή προβολή σας.

επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
  • sitemap

WEB DESIGN

σχεδιασμός - φιλοξενία ιστοσελίδων

σχεδιασμός blog

e-shop

επανασχεδιασμός ιστοσελίδων

S.E.O.

s.e.o.

social media

google adwords

ΕΤΑΙΡΙΚΗ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

σχεδιασμός λογοτύπου

σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

επανασχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

εκτυπώσεις εντύπων

ημερολόγια/προσκλητήρια

επαγγελματικό δώρο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

δούναι λαβείν

paros-vacations.com

φωνή της Πάρου

google adwords